İçeriğe geç

Yeni ayakkabımda iç baldır ağrısı başladı, midsole sertliğinden mi kaynaklanıyor?

Ana sayfa › Forumlar › Fitness, Vücut Geliştirme & Antrenman Bilimi › Kardiyo, HIIT, Koşu & Maraton Hazırlığı › Yeni ayakkabımda iç baldır ağrısı başladı, midsole sertliğinden mi kaynaklanıyor?

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
  • #231423

    Arkadaşlar bir şey danışacağım, kafamda bir süru soru döndü. Bir süreden koşuya başladım, geçen hafta yeni bir ayakkabı aldım ama son birkaç koşuda iç baldırda (kaval kemiği boyunca) yanma ve hafif ağrı başladı. Önce bacaklarımda eksik geldi sanırım, sonra ayağımın yere basış şeklini fark ettim.

    Konuyu biraz araştırdım ama net bir şey bulamadım. Midsole’nin sertliği ile ayağımın şoku nasıl emdiği arasında bir bağlantı var mıdır gerçekten? Sert taban mı yumuşak taban mı kaval kemiğine daha fazla yük bindiriyor? Tecrübesi olan var mı, nasıl bir ayakkabı seçmeliyim yoksa bu tamamen teknik bir konu mu?

    "Belge veya metin görseli paylaşırken yüksek çözünürlüklü ve net taranmış görsel ekleyiniz."
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.