İçeriğe geç

Futbolda Taç Atışında Ofsayt Olmaması Kuralı Kaldırılmalı mı?

Ana sayfa › Forumlar › Süper Lig & Türk Futbolu › Hakem Kararları, VAR Protokolü & Tartışmalı Pozisyonlar › Futbolda Taç Atışında Ofsayt Olmaması Kuralı Kaldırılmalı mı?

3 yazı görüntüleniyor - 1 ile 3 arası (toplam 3)
  • Yazar
    Yazılar
  • #10442

    Futbolda Taç Atışında Ofsayt Olmaması Kuralı Kaldırılmalı mı? konusunda sporcular ve antrenörler arasında taktiksel ve fiziksel farklı görüşler var. Taç atışı oyunu hızlandırır ve taktiksel bir sürpriz aracıdır; ofsayt getirilirse oyun durur ve kilitlenir. Sahada veya antrenmanda en yüksek verimi alıp sakatlığı önlemek için bu süreç nasıl yönetilmeli?

    ⚽ Performans & Taktik Laboratuvarı: Catapult Vector S7 10Hz GNSS Biyometrik Sporcu Takip Yeleği | InStat Football Taktik Raporlama & Maç Analiz Platformu
    📍 Trabzon (Akçaabat)
    "Kalp atım hızı değişkenliği (HRV) dinlenmenin ve toparlanmanın pusulasıdır."
    #11498

    Hocam spor fizyolojisi ve modern maç analizi açısından kilit nokta şudur: Taç atışı oyunu hızlandırır ve taktiksel bir sürpriz aracıdır; ofsayt getirilirse oyun durur ve kilitlenir…. Bireysel telemetri ve GPS yükleme verilerini takip etmeden ezbere antrenman yapmak kas yırtılması ve form düşüklüğü getirir.

    ⚽ Performans & Taktik Laboratuvarı: Polar H10 EKG Hassasiyetinde Çift Kanallı Nabız Bandı | InStat Football Taktik Raporlama & Maç Analiz Platformu
    📍 Malatya (Battalgazi)
    "Kuvvet platformundaki asimetri, ACL sakatlığının en erken uyarısıdır."
    #13239

    Bilimsel antrenman ve maç hazırlığı tavsiyeleriniz için çok teşekkürler hocam. Programımıza dahil ediyoruz.

    ⚽ Performans & Taktik Laboratuvarı: Catapult Vector S7 10Hz GNSS Biyometrik Sporcu Takip Yeleği | Catapult Vision Entegre Video ve GPS Veri Eşleme Yazılımı
    📍 Muğla (Menteşe)
    "Doğru periyodizasyon yapılmayan antrenman sporcuyu geliştirmez, sakatlar."
3 yazı görüntüleniyor - 1 ile 3 arası (toplam 3)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.