Celtic kulübünün orta shoma oyuncusu Benjamin Nygren, İsveç milli takımı kadrosunda yer almakta ve Cuma günü Bosna-Herzegovina ile oynanacak maçın hazırlıklarına devam etmektedir. Nygren’in hastalanması üzerine, takımdaki üç İsveçli oyuncunun birlikte karantinaya alınmasına karar verildiği açıklandı.
Buna göre Nygren’in yanı sıra, aynı şekilde sağlık önlemleri kapsamında izole edilmesi gereken iki İsveçli futbolcu daha belirlendi. Oyuncuların Cuma günü oynanacak Bosna-Herzegovina karşılaşmasının hazırlıklarına karantina sürecinin ardından devam etmesi planlanıyor.
Karantina Kararı ve Maç Hazırlıkları
Ülke takımı, yaklaşan maçın öncesinde sağlık protokollerini titizlikle uyguluyor. Hastalık belirtileri gösteren oyuncuların takım arkadaşlarına bulaşmasını önlemek amacıyla karantina uygulamasına gidildiği ifade edildi.

Celtic oyuncusu Benjamin Nygren, hastalanması nedeniyle İsveç milli takımı’nda karantinaya alınan üç oyuncudan biri.
Herald
Karantina sürecinin tamamlanmasının ardından oyuncuların antrenmanlara dönmesi ve Cuma günündeki karşılaşmaya hazır hale gelmesi bekleniyor. Takım yönetiminin, hastalığın yayılmasını engellemek için gerekli tüm önlemleri aldığı belirtildi.
İsveç Milli Takımı’nın Kadrosu
Ngren’in de dahil olduğu İsveçli oyuncular, uluslararası karşılaşmalarda ülkeni temsil etmekte. Karantina uygulamasının, takımın sağlığını korumak amacıyla alındığı ve maç gününe kadar süreceği kaydedildi.
Celtic kulübünün orta shoma oyuncusu Benjamin Nygren, hastalanması nedeniyle İsveç milli takımı’nda karantinaya alınan üç oyuncudan biri oldu.
Herald
Takımın Cuma günü Bosna-Herzegovina ile yapacağı karşılaşma öncesinde, sağlık durumuna dikkat edilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması önem taşıyor. Oyuncuların karantina sürecinin ardından tam kapasiteyle hazırlanmaları hedefleniyor.
Bu gelişme hakkında düşüncelerinizi, donanım deneyimlerinizi veya sorularınızı Topluluk Forumumuzda paylaşın.
Foruma Katıl & Yanıtla ➔
