Jack Grealish, akşam oynanacak Newcastle karşılaşması için Carabao Kupanı kadrosundan, kulüp disiplin ihlali gerekçesiyle çıkarıldı.
Everton, Hill Dickinson Stadyumu’ndaki dördüncü tur eşleşmesi için David Moyes’in takımını açıkladıktan sonra, Grealish’in kadrodan çıkarılmasının disiplin nedeni olduğunu sosyal medyadan duyurarak olağan dışı bir adım attı. Kulüp, X platformunda şunu paylaştı: “Jarrad Branthwaite, concussion protokolleri nedeniyle üst üste ikinci maçta forma giyemeyecek; Jack Grealish ise kulüp disiplin ihlali nedeniyle seçime uygun değil.”
31 yaşındaki oyuncunun, izin almadan Pazartesi günü antrenmana katılmadığı öğrenildi.

Grealish, Pazartesi günü yapmadığı ayrılıktan sonra Everton’ın Finch Farm tesislerinde antrenmana geri döndü ancak haftanın başındaki izinsiz ayrılığı nedeniyle cezalandırılması bekleniyor. Oyun kurucu, Cumartesi günü Arsenal’e mağlup oldukları maçta da hastalık nedeniyle forma giyememişti.
İngiltere millî takımı oyuncusu, bu yaz Manchester City’den sezonluk kiralık olarak Everton’a katıldı ve Arsenal öncesi Moyes’in takımında üst üste dört maçta başladı. Everton, geçen sezon Grealish’i kiralamak için toplamda 12 milyon sterlin ödedi ve bu sezon da benzer bir meblağı ödüyor. Bu sezon sonunda, City ile arasındaki kazançlı sözleşmesinin sona ermesinin ardından serbest oyuncu olacak.
Bu gelişme hakkında düşüncelerinizi, donanım deneyimlerinizi veya sorularınızı Topluluk Forumumuzda paylaşın.
Foruma Katıl & Yanıtla ➔
