Terry Butcher, İngiltere formasında 77 kez sahaya çıktı. Fotoğraf: Tom Jenkins/The Guardian
Terry Butcher, İngiltere formasında 77 kez sahaya çıktı. Fotoğraf: Tom Jenkins/The Guardian
Eski Ipswich, Rangers ve İngiltere savunmacısı hakkında sormak istediğiniz bir şey var mı?

Terry Butcher, futbol alanında dolu dolu bir hayat yaşadı. Bobby Robson yönetiminde Ipswich’te oynarken UEFA Kupası’nı kazandı; 1980’lerin tamamında İngiltere’nin düzenli oyuncularından biri olarak 77 kez milliy formayı giydi ve üç Dünya Şampiyonası’nda sahaya çıktı; 1980’lerin sonlarında Rangers’ın zirve döneminde takım kaptanlığını yaptı; ve Coventry City’de başlayan, onu Avustralya, Çin ve Filipinler’e taşıyan çeşitli bir antrenörlük kariyeri yaşadı. Aynı zamanda Pat Nevin’in kuzeni, Singapur’da doğan yalnız iki İngiltere oyuncundan biri ve elbette kanla kaplı bir formayla sahada destansı bir figür.
Futbol dünyasında Butcher kadar çok şey yaşamış insan sayısı pek az. Bu yüzden bir sorunuz varsa, aşağıdaki forma bırakın, biz onu ona ileteceğiz.
Formu kullanmada sorun yaşıyorsanız buraya tıklayın. Hizmet şartlarını buradan, gizlilik politikasını ise buradan okuyun.
Bu konularda daha fazlasını keşfedin
- Futbol
- İngiltere
- Ipswich Town
- Rangers
- Coventry City
- callout
Bu gelişme hakkında düşüncelerinizi, donanım deneyimlerinizi veya sorularınızı Topluluk Forumumuzda paylaşın.
Foruma Katıl & Yanıtla ➔
