Eski boks dünya şampiyonları Victor Ortiz ve Paulie Malignaggi, BKB Bare Knuckle Boxing çatısı altında karşılaşacak. Floyd Mayweather Jr., Andre Berto i Marcos Maidana ile adlı boksta mücadele eden Ortiz, son dönemde farklı bir meyile hazırlanıyor.
BKB, Cumartesi günü yaptığı açıklamada Ortiz ve Malignaggi’nin 5 Aralık’ta Los Angeles merkezli Orpheum Theatre’da düzenlenecek BKB 62 etkinliğinin ana müsabakasında ringe çıkacağını duyurdu. Müsabaka, promotorluğun Trigon adlı dikdörtgen ringinde gerçekleştirilecek; biletlerin 12 Ekim’den itibaren satışa çıkarılacağı belirtildi.
Ortiz (33-7-3, 25 KO), eski WBC orta sıklet şampiyonu olarak biliniyor ve bare-knuckle (yelten yumruk) bokstaki ilk maçında BKB 56’da Dominic Salcido’ya karşı kararla kazanmıştı.

“Kariyerimin en büyük müsabaklarından birine katıldım ve şimdi Trigon’da tamamen farklı bir meyile hazırım. Paulie, deneyimli eski bir dünya şampiyonu ancak bu bare-knuckle boks ve savaşmaya hazır geliyorum,” dedi Ortiz.
Malignaggi (36-8, 7 KO), profesyonel boks kariyerinde iki sıklette dünya unvanı taşıdı. New York’un Brooklyn ilçesine mensup sporcu, son olarak BKB orta-ağır şampiyonu Rolando Dy ile karşılaşıp ikinci turda mağlup olmuştu.
“Hazır ol Vic. 5 Aralık’ta senin memleketine geliyorum ve seni elemek için buradayım,” diye ekledi Malignaggi.
BKB CEO’su David Tetreault, bu müsabakanın adlı boksta yıllar önce gerçekleşmesi gereken bir karşılaşma olduğunu belirtti. Promotör kuruluş, BKB 62 etkinliğinin programına eklenecek diğer müsabakaların daha sonra açıklanacağını kaydetti.
Bu gelişme hakkında düşüncelerinizi, donanım deneyimlerinizi veya sorularınızı Topluluk Forumumuzda paylaşın.
Foruma Katıl & Yanıtla ➔
